Jak automaticky vymazat historii v Google Chrome

Když pracujete na sdíleném počítači a nechcete, aby ostatní lidé znali webové stránky, které jste navštívili, můžete také vymazat historii ručně nebo automaticky vymazat historii, když zavřete Google Chrome. Níže si přečtěte, jak vymazat historii po zavření prohlížeče.

Krok 1: Otevřete Google Chrome ;

Krok 2: Klikněte na ikonu nastavení Google v pravém horním rohu;



Krok 3: Klikněte na ' Nastavení ' z rozevíracího seznamu;

Krok 4: Přejděte dolů a uprostřed klikněte na „ Pokročilý ';

Krok 5: Klikněte na ' Nastavení webu “ na další stránce;

Krok 6: Klikněte na ' Soubory cookie a údaje o webu ' ze seznamu oprávnění;

Krok 7: Zapněte ' Uchovávejte místní data pouze do zavření prohlížeče '.